Kantbreien voor gevorderden

Zondag 15 januari is de workshop kantbreien voor gevorderden gepland. Ben jij er al klaar voor?

Ben je al een beetje bedreven in kantbreien en durf je de uitdaging aan? Tijdens deze workshop van 2 uur gaan we aan de slag met een sjaal van mijn ontwerp. Kantbreien is een leuke uitdaging. Tellen breien, breien en goed opletten. De workshop kanbreien niveau 4 is voor diegenen die een stapje verder durven. De sjaal die we gaan maken is een modulaire sjaal (dus we gaan steken opnemen) en er wordt in patroon gebreid op de rechte en averechte kant. De workshop wordt gegeven bij Knotten, duurt 2 uur en is geschikt voor de gevorderde kantbreier. Je moet kantbreien voor gevorderden hebben gedaan, of al minimaal een kanten sjaal hebben gebreid en de uitdaging aandurven.

Meer informatie op de site van Knotten.