Willem Alexander – haak aan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

27 April was het dan zo ver. De presentatie van het het wandkleed op de Markt in Delft. Om 11 uur ’s morgens hebben Leslie en Knotten bij het Konings Huys het kleed onthuld, in bijzijn van een groot deel van de hakers.
wa_markt
160 Bolletjes wol, 25,6 KM wol, 3600 gehaakte vierkantjes, 14160 zijkantjes aan elkaar genaaid, 100 deelnemers, 1000 uur werk.
Het project is zo opgezet dat het gezamenlijk kan worden uitgevoerd. Samen vierkantjes haken en samen in elkaar zetten. Zo’n 100 mensen hebben meegedaan. Dat is meer dan ik had durven hopen. Dit zijn klanten van Knotten, maar ook andere gegadigden uit het land. Het project liep soepel en snel. Samen, dat was het thema, en samen dat is gelukt. Menig ochtend en middag is er samen aan dit project gewerkt. Zonder jullie hulp was het nooit gelukt.
Ik voel me heel dankbaar en had nooit kunnen en durven hopen dat het zo goed en snel zou verlopen.
14 April 2013 kwam Hart van Nederland filmen bij Knotten. Hier is het filmpje te zien.