Genemuiden Stoomgemaal

Ik heb zelf gisteren een hele dag uit van gemaakt. Want Genemuiden ligt hier niet om de hoek.
In 2014 ben ik benadert door Willy Selles, naar aanleiding van het Willem-Alexander Haak-aan project in Delft. De vraag was of ik een vergelijkbaar project wilde ontwerpen.Dit maal met een afbeelding van het Stoomgemaal van Genemuiden. Dat moest een doek worden van 2,5×1,5 meter groot.
Dat betekende 3024 gehaakte vierkantjes. Die niet alleen gehaakt, maar ook nog eens aan elkaar moesten worden gezet!
Nu, na vele uren zwoegen en zweten, was het tijd voor de onthulling van dit wandkleed. Ik heb niets van het project gezien, alleen wat kleine blokjes op een foto. Dus voor mij was het een hele verrassing. Maar gisteren was het zo ver, de officiële onthulling van het wandkleed.
Ik vond het heel spannend, en ik ben heel nieuwsgierig, dus ik was reuzebenieuwd. Het resultaat was geweldig!!!!
Hieronder twee links naar nieuwsartikelen met foto’s!
http://www.genemuidenactueel.nl/2016/04/14/35080/
http://www.gaellemuun.nl/…/Onthulling-Handwerkproject-in-de…

stoomgemaal01